Edifier Αυτοενισχυόμενα Ηχεία 3...
Edifier Αυτοενισχυόμενα Ηχεία 3...
Edifier Αυτοενισχυόμενα Ηχεία 3...
Edifier Αυτοενισχυόμενα Ηχεία 3...

Edifier Αυτοενισχυόμενα Ηχεία 3 Δρόμων R2750DB 136W (Ζεύγος) Μαύρα

SP0018
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
290,00 €
με ΦΠΑ

Αυτοενισχυόμενα (Class D) ηχεία τριών δρόμων με μαύρο φινίρισμα και κατασκευή από MDF, πληθώρα επιλογών συνδέσεων, Bluetooth με τεχνολογία CSR και ασύρματο τηλεχειριστήριο!

 

Sophisticated sound: η Εdifier επανασχεδιάζει το κλασικό ηχείο, δημιουργώντας μία νέα ακουστική εμπειρία, με τα τριών δρόμων αυτοενισχυόμενα (Tri-amp Class D με DSP) Bookshelf Speakers R2750DB! 

Σχεδιασμένα ώστε να συνδέονται εύκολα με οποιαδήποτε πηγή ήχου - χωρίς την ανάγκη δέκτη AV - αποδίδουν συνολική ισχύ εξόδου 136W RMS (Treble 14W+14W, Mid-range 14W+14W, Bass 40W+40W). Ενσωματώνουν ισχυρή μονάδα μπάσων με διάφραγμα 6,5 ιντσών (178mm), συνδεσιμότητα Bluetooth με τεχνολογία CSR, οπτική και ομοαξωνική είσοδο, αναλογικές RCA (Line-in 1/Line-in 2) και έξοδο sub-out για την τοποθέτηση ξεχωριστού subwoofer.

Έρχονται με ασύρματο τηλεχειριστήριο για ρύθμιση της έντασης και τη σίγαση, ενώ το ξύλινο - κατασκευασμένο από MDF - περίβλημά τους βοηθά στην ελαχιστοποίηση του ακουστικού συντονισμού και αναδεικνύει την αισθητική του χώρου σου!

Διαχρονική εμφάνιση, νέα ακουστική εμπειρία!

Η καινοτομία και το στυλ είναι τα σημαντικά στοιχεία στα οποία βασίζεται η κατασκευαστική φιλοσοφία των ηχείων R2750DB. Η νέα εκλεπτυσμένη εμφάνιση από μαύρο ξύλο MDF διατηρεί την κλασική εμφάνιση και μαγνητίζει το βλέμμα. Οι πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, ο ενσωματώμένος (Tri-amp Class D) ενισχυτής και τα συνολικά 136W (RMS) τα κατατάσσουν εύκολα ανάμεσα στα κομψά και αποδοτικά ηχεία της αγοράς!

Προηγμένη συνδεσιμότητα!

Απόλαυσε ήχο υψηλής πιστότητας από την τηλεόραση ή την κονσόλα με τη βοήθεια των οπτικών και ομοαξονικών εισόδων. Χρησιμοποίησε ταυτόχρονα την διπλή σύνδεση RCA ή σύνδεσε ασύρματα το smartphone, το tablet και το PC σου μέσω Bluetooth (με τεχνολογία CSR). Όποια κι αν είναι η πηγή του σήματος, οι προδιαγραφές των R2750DB σου προσφέρουν απόλυτο έλεγχο, ώστε να έχεις απόλυτη ευελιξία αλλά και τέλειο ήχο!

Wireless Remote Control

Πάρε τον έλεγχο του ήχου στα χέρια σου από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου - χρησιμοποιώντας το ασύρματο (IR) τηλεχειριστήριο των Edifier R275DB - για να ρυθμίσεις τα μπάσα, τα πρίμα και να αυξομειώσεις την ένταση. Παράλληλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους ενσωματωμένους επιλογείς, οι οποίοι βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος του ενός ηχείου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου, δημιουργώντας τον ιδανικό για το χώρο ακρόασης ήχο!

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μάθετε περισσότερα εδώ.