Ηχεία Edifier R1700BT Black
Ηχεία Edifier R1700BT Black
Ηχεία Edifier R1700BT Black

Ηχεία Edifier R1700BT Black

SP0012
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
150,00 €
με ΦΠΑ

Τα ηχεία R1700BT με ψηφιακή επεξεργασία σήματος (DSP) και έλεγχο δυναμικής εμβέλειας (DRC) περιορίζουν τη παραμόρφωση, έχουν δυνατότητα αντιστοίχισης Bluetooth και έρχονται με όλα τα καλώδια για να απολαύσετε τη μουσική σας.

 
  • Εκπληκτική ποιότητα ήχου, που θα σας κάνει να θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε 

    με όλες τις συσκευές σας. Συνδέστε τα με τον υπολογιστή, το laptop ή την τηλεόραση σας και θα απολαύσετε την εξαιρετική ποιότητα ήχου.
  • Κατασκευασμένα με ένα 19mm “Eagle Eye” dome tweeter στο εσωτερικό τους, αυτά τα ηχεία εξάγουν ένα απίθανο ηχητικό αποτέλεσμα και κάνουν τον παραμικρό ήχο ξεκάθαρο.
  • Σχεδιασμένο με γωνία 10 μοιρών για να κατευθύνει τον ήχο ακριβώς πάνω σας, δημιουργεί μια καλύτερη εμπειρία ακρόασης καθώς μειώνει την παρεμβολή. Έχουν κομψή εμφάνιση, που οφείλεται στο κλασικό ξύλινο φινίρισμα.
  • Μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, σε όποιο μέρος του δωματίου και αν βρίσκεστε με το λεπτό και εύχρηστο τηλεχειριστήριο. Εκτός από το τηλεχειριστήριο, σας δίνεται η δυνατότητα  να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των ηχείων σας, από το πλαϊνό πάνελ που διαθέτουν τα ηχεία, ρυθμίζοντας την ένταση στα μπάσα ή τα πρίμα!

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μάθετε περισσότερα εδώ.