Forever Magnetic USB to Lightning...
Forever Magnetic USB to Lightning...

Forever Magnetic USB to Lightning Cable Λευκό 1m (T_0014282)

CB0016
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
10,90 €
με ΦΠΑ

Αυτό το καλώδιο διαθέτει έναν καινοτόμο μαγνητικό σχεδιασμό, με χρήση του οποίου μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε την συσκευή σας με τρόπο...μαγνητικό.

Με το καλώδιο αυτό μπορείτε να αποφύγετε την φθορά της θύρας φόρτισης του Smartphone/Tablet σας, αλλά και του καλωδίου. Μπορείτε εύκολα να φορτίσετε τη συσκευή σας ή να μεταφέρετε δεδομένα πολύ γρήγορα.

Η υποδοχή φόρτισης είναι αποσπώμενη ώστε να παραμένει προσκολλημένη στη συσκευή μόνιμα. Όταν θέλετε να φορτίσετε την συσκευή σας (ή να την συνδέσετε με τον υπολογιστή σας) απλά πλησιάζετε το καλώδιο, αυτό "κολλά" μαγνητικά πάνω στο βύσμα που είναι τοποθετημένο στην συσκευή σας...και η φόρτιση ξεκινά αυτόματα.

 
  • Καλώδιο σύνδεσης USB σε Lightning για όλες τις συσκευές με Lightning θύρα
  • Υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων και φόρτιση
  • Συμβατό με κάθε iPhone, iPod και iPad με Lightning θύρα (iPhone 5 / 5C / 5S / SE / 6 / 6 Plus / 7 / 7 Plus, iPod Touch (5th gen), iPod Nano (7th gen), iPad (4th gen), iPad Mini Retina Display, iPad Air, iPad Mini και κάθε νέα συσκευή έπειτα με Lightning θύρα)
  • Υψηλής ποιότητας υλικά και επαφές που διασφαλίζουν αγωγιμότητα και αξιοπιστία
  • Το καλώδιο αποτελείται από 2 μέρη: το κυρίως σώμα του καλωδίου και το βύσμα, τα οποία "κολλούν" μαγνητικά μεταξύ τους. Το βύσμα είναι τόσο μικρό, που μπορείτε να το έχετε μόνιμα πάνω στην συσκευή σας.

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μάθετε περισσότερα εδώ.