Middle-earth Shadow of War PS4 - Used
Middle-earth Shadow of War PS4 - Used
Middle-earth Shadow of War PS4 - Used
Middle-earth Shadow of War PS4 - Used

Middle-earth Shadow of War PS4 - Used

UG0127
Χωρίς απόθεμα
20,00 €
με ΦΠΑ

Σε συνέχεια του Shadow of Mordor ταξίδεψε για άλλη μια φορά στη Μέση Γη του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για να ζήσεις την επική περιπέτεια του Talion που μοιράζεται το σώμα του με το ξωτικό Celembribor.

 

Στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου δαχτυλιδιού και ενός πανίσχυρου στρατού μέσα στην καρδιά της Mordor για την αντιμετώπιση του σκοτεινού Λόρδου Sauron. Στρατολόγησε οποιονδήποτε ικανό μαχητή, κατέκτησε φρούρια, υπερασπίσου τα δικά σου, αποδυνάμωσε τον στρατό του Sauron, πάρε με το μέρος σου ισχυρούς εχθρούς και αντιμετώπισε τους φοβερούς Nazgul και τον Σκοτεινό  Άρχοντα.

Τέλος, με την βοήθεια του του συστήματος Nemesis το περιβάλλον είναι πιο πλούσιο και ρεαλιστικό, δημιουργούνται μοναδικές προσωπικές ιστορίες με κάθε εχθρό, ενέδρες και πολλά άλλα μοναδικά σενάρια και ιστορίες.

Καθορίστε τη ροή του πολέμου με το βελτιωμένο σύστημα Nemesis

Επιστρέψτε στον φανταστικό κόσμο της Μέσης Γης κι αντιμετωπίστε την θανάσιμη απειλή του Σάουρον και των Νάζγκουλ του, καθώς πολεμάτε για να εμποδίσετε την εξάπλωση της καταστροφής και της μοχθηρίας σε ολόκληρη τη γη.

Εξελίσσοντας το εμβληματικό σύστημα «Nemesis» του Middle-Earth: Shadow of Mordor, το Middle-Earth: Shadow of War θα θέσει τις πράξεις σας στο επίκεντρο της σύγκρουσης. Πλέον, όχι μόνο οι εχθροί θα αντιδρούν στην παρουσία σας και θα θυμούνται τις προηγούμενές σας συναντήσεις, αλλά επίσης, τα δυναμικά «Nemesis Fortresses» θα αντιδρούν στις τακτικές σας, ενθαρρύνοντάς σας να αναζητήσετε νέους τρόπους προσέγγισης για την κάθε τοποθεσία.

Οι «Ακόλουθοι», από την άλλη, θα ορίζουν την ίδια την ιστορία, προσθέτοντας νέες διακλαδώσεις στην αφήγηση μέσω των δικών τους ιστοριών απώλειας, αφοσίωσης και προδοσίας, κτίζοντας έτσι τη διευρυνόμενη ιστορία του κόσμου.

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μάθετε περισσότερα εδώ.